Internationale
      Rio Ave vergroot doelsaldo op eigen bodem

      Rio Ave win Gil Vicente

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/07 09:21
      E0

      Rio Ave verslaan Gil Vicente in een overwinning op Zaterdag, 3-0, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 28 van Primeira Liga. Naar deze wedstrijdweek, Luís Freire's team kwam van vijf trekt en Vítor Campelos's team kwam van twee nederlagen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door João Teixeira met 30 minuten op de klok, met een linkervoetaanval in de doos. Kort voor de pauze, Yakubu Aziz maakten het tweede doelpunt voor Rio Ave, vanaf de penaltystip.

      Na 61 minuten, Gil Vicente zag Tidjany Touré weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Joca maakte het laatste doelpunt na 63 minuten met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat Rio Ave zijn 11e in de tabel, met 29 points, terwijl Gil Vicente op de plaats 13e zit, met 28 points. In de volgende wedstrijd, Luís Freire's team bezoek Est. Amadora. In de tussentijd, Vítor Campelos's team speelt thuis tegen Sporting.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 06 april 2024 - 15:30
      Estádio do Rio Ave FC (Arcos)
      Gustavo Correia
      3-0
      João Teixeira 30'
      Yakubu Aziz 44' (pen.)
      Joca 63'