Internationale
Real Madrid overklast tegenstanders op eigen bodem in een spel vol met doel

Real Madrid boek comfortabele overwinning op Valencia

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/12 01:30
E0

Real Madrid uitgesmeerd Valencia in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 5x1, op naar speeldag 13 van de La Liga. Komen in de wedstrijd, Carlo Ancelotti's team kwam van Een gelijkspel en Valencia team kwam van een overwinning. Vinícius Júnior met een fantastisch scherm.

Dani Carvajal opende de score na 3 minuten. Real Madrid scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Vinícius Júnior, kort voor de pauze. Met dit doel heeft Vinícius Júnior zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

Na de pauze, merengues verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. Na 50 minuten, Rodrygo verdubbelde de voorsprong voor Madrid team. Met 84 minuten op de klok, Carlo Ancelotti's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. Met deze staking heeft spits 5e doelen voor het seizoen bereikt. In de laatste minuten van de wedstrijd, Hugo Duro heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Real Madrid zijn 2e in de tabel, met 32 points, terwijl Valencia op de plaats 8e zit, met 18 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Madrid team bezoek Cádiz. In de tussentijd, Valencia team host Celta de Vigo.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
REAL MADRID
TEKENEN
VALENCIA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 11 november 2023 - 20:00
Santiago Bernabéu
Sánchez Martínez
5-1
Dani Carvajal 3'
Vinícius Júnior 42' 49'
Rodrygo 50' 84'
Hugo Duro 88'