Internationale
      Querétaro behaalt overwinning bij de dood op de weg in een spannende strijd

      Querétaro oprakende winnaars versus Atlas

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/01 22:48
      E0

      Querétaro overwonnen Atlas in een dichtbij overwinning op Maandag, 2-3, op naar speeldag 13 van de México Clausura. In deze competitie, Beñat San José's team kwam van een nederlaag en Santiago de Querétaro team kwam van twee wint. Ettson Ayón was beslissend met 1 doel.

      Jhon Murillo opende de score vroeg in het spel. Na 30 minuten, Samuel Sosa ontslagen voor Querétaro. In de 33e minuut, Luis Reyes maakten het tweede doelpunt voor Atlas.

      Met 67 minuten op de klok, Anderson Santamaría zag een rode kaart na zijn tweede geel met 70 minuten op de klok, Pablo Barrera schoot Santiago de Querétaro team tweede doelpunt, vanaf de penaltystip. In de slotfase van het spel, Jordy Caicedo verspeelde de kans om te scoren. In de laatste minuten van de wedstrijd, Ettson Ayón scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Querétaro zijn 8e in de tabel, met 20 points, terwijl Atlas op de plaats 15e zit, met 10 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Mauro Gerk's team speelt uit tegen Club León, terwijl Guadalajara team bezoek Toluca.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U maandag, 01 april 2024 - 00:00
      2-3
      Jhon Murillo 4'
      Luis Reyes 33'
      Samuel Sosa 30'
      Pablo Barrera 70' (pen.)
      Ettson Ayón 90'