Internationale
Al-Arabi SC grijpt late overwinning meer dan bezoekers vol goalmouth-actie

Qatar SC struikelen om te verslaan tegen Al-Arabi SC

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/06 17:36
E0

Al-Arabi SC overwonnen Qatar SC in een heel competitief overwinning op Woensdag, 3-4, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 16. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. Omar Al-Somah was beslissend met 3 doelen. Mohamed Taabouni verliet de bank niet.

Omar Al-Somah opende de score met 20 minuten op de klok.

Na 50 minuten, Al-Arabi SC verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Rafinha Alcântara vanaf de penaltystip. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. In de 55e minuut, Younes Ali's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Omar Al-Somah. Na 76 minuten, Yohan Boli ontslagen voor Qatar SC. Hélio Sousa's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, met 85 minuten op de klok. In de slotfase van het spel, Bruno Tabata getroffen voor Qatar SC, vanaf de penaltystip. Met al 90 minuten op de klok, Omar Al-Somah hebben de hattrick, vanaf de penaltystip, voltooid. Omar Al-Somah heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

Na het resultaat Al-Arabi SC zijn 5e in de tabel, met 21 points, terwijl Qatar SC op de plaats 10e zit, met 13 points. Volgende, Younes Ali's team host Al-Sadd. In de tussentijd, Hélio Sousa's team speelt thuis tegen Al Ahli.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 06 maart 2024 - 15:00
Qatar SC Stadium
3-4
Yohan Boli 76' 85'
Bruno Tabata 90' (pen.)
Omar Al-Somah 20' 55' 90' (pen.)
Rafinha Alcântara 50' (pen.)