Internationale
Nottingham Forest zet in uitstekende weergave thuis vol goalmouth-actie

Nottingham Forest oprakende winnaars versus Fulham

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/02 21:30
E0

Nottingham Forest uitgesmeerd Fulham in een overwinning op Dinsdag, 3-1, op speeldag 31. In deze competitie, Nuno Espírito Santo's team kwam van twee trekt en Marco Silva's team kwam van Een gelijkspel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Hudson-Odoi, na 9 minuten. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. In de 19e minuut, Nottingham Forest verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Chris Wood. Chris Wood heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met al 45 minuten gespeeld, Morgan Gibbs-White verdubbelde de voorsprong voor Nottingham team. Morgan Gibbs-White heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

Met 49 minuten op de klok, Tosin Adarabioyo heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Fulham zijn 12e in de tabel, met 39 points, terwijl Nottingham Forest op de plaats 17e zit, met 25 points. Volgende, Nuno Espírito Santo's team bezoek Tottenham, terwijl Marco Silva's team host Newcastle.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U dinsdag, 02 april 2024 - 19:30
City Ground
Michael Oliver
3-1
Hudson-Odoi 9'
Chris Wood 19'
Morgan Gibbs-White 45'
Tosin Adarabioyo 49'