Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een wedstrijd met 4 goals

Niets om Sol de América en Tacuary te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/26 15:24
E0

Op naar speeldag 19 van de Liga Paraguaia Clausura, de wedstrijd tussen Sol de América en Tacuary op Woensdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. In deze competitie, Pablo Guiñazú 's team kwam van twee trekt en Asunción team kwam van twee wint. Cristian Duma was beslissend met 2 doelen.

Met 21 minuten op de klok, Cristian Duma openden de score voor Sol de América. Kort voor de pauze, Marcelo Fernández ontslagen voor Tacuary.

Met 80 minuten op de klok, Néstor Giménez scoorde het tweede doelpunt voor Robert Pereira's team. In de tijd toegevoegd op, Cristian Duma scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip. Met deze staking heeft Cristian Duma 5e doelen voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Tacuary zijn 5e in de tabel, met 25 points, terwijl Sol de América op de plaats 10e zit, met 20 points. In hun volgende wedstrijd, Pablo Guiñazú 's team speelt uit tegen Sportivo Ameliano. In de tussentijd, Asunción team host Nacional.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SOL DE AMÉRICA
TEKENEN
TACUARY

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U dinsdag, 25 oktober 2022 - 23:00
2-2
Cristian Duma 21' 90' (pen.)
Marcelo Fernández 45'
Néstor Giménez 80'