Internationale
Eert zelfs in een wedstrijd met 4 goals

Niets om FC Porto en FC Famalicão te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/14 14:51
E0

FC Porto en FC Famalicão speelden 2-2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op naar speeldag 29 van de Primeira Liga. Tot deze speeldag, Dragões kwam van twee nederlagen en Armando Evangelista's team kwam van twee wint. Jhonder Cádiz was de hoofdspeler. In de basiself stond Justin de Haas.

Met 9 minuten op de klok, Jhonder Cádiz openden de score voor FC Famalicão, via een header binnen het strafschopgebied. Op een ongelukkig moment scoorde Zaydou Youssouf een eigen doelpunt na 17 minuten. Vila Nova de Famalicão team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Jhonder Cádiz, in de 45e minuut, met een rechtervoetaanval in de doos. Jhonder Cádiz heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Met 82 minuten op de klok, Mehdi Taremi scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. Met al 90 minuten op de klok, Evanilson verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

Na het resultaat FC Porto zijn 3e in de tabel, met 59 points, terwijl FC Famalicão op de plaats 8e zit, met 35 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Sérgio Conceição's team speelt uit tegen Casa Pia AC, terwijl Armando Evangelista's team speelt thuis tegen Sporting.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FC PORTO
TEKENEN
FC FAMALICÃO

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 13 april 2024 - 18:00
Estádio do Dragão
Gustavo Correia
2-2
Mehdi Taremi 82'
Jhonder Cádiz 9' 45'
Zaydou Youssouf 17' (og)