Internationale
Eert zelfs in een spannende wedstrijd

Niets om Club Brugge en Union St. Gilloise te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/27 01:03
E0

Club Brugge en Union St. Gilloise speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Dinsdag, met betrekking tot wedstrijdweek 20 van de Jupiler Pro League . In deze competitie, Brugge team kwam van twee wint en Saint-Gilles team kwam van vier wint. In de basiself stond Bjorn Meijer.

Gustaf Nilsson opende de score in de 27e minuut.

Igor Thiago maakte het laatste doelpunt na 56 minuten vanaf de penaltystip. Igor Thiago heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. In de slotfase van het spel, Anthony Moris verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

Na het resultaat Union St. Gilloise zijn 1e in de tabel, met 48 points, terwijl Club Brugge op de plaats 5e zit, met 34 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Ronny Deila's team host Westerlo, terwijl Saint-Gilles team speelt thuis tegen Sint-Truiden.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CLUB BRUGGE
TEKENEN
UNION ST. GILLOISE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U dinsdag, 26 december 2023 - 19:45
Jasper Vergoote
1-1
Igor Thiago 56' (pen.)
Gustaf Nilsson 27'