Internationale
Indrukwekkende overwinning meer dan bezoekers een wedstrijd met 4 goals

Nantes struikelen om te verslaan tegen Lyon

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/07 21:45
E0

Lyon overwonnen Nantes, 1-3, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 28 van Ligue 1. Tot deze speeldag, Nantes team kwam van een overwinning en Pierre Sage's team kwam van Een gelijkspel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Matthis Abline, in de 16e minuut.

Met 75 minuten op de klok, Alexandre Lacazette getroffen voor Lyon. Pierre Sage's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Malick Fofana, na 77 minuten. Met al 90 minuten op de klok, Gift Orban heeft alles ingepakt. Gift Orban heeft de mijlpaal van vijftien doelpunten voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Lyon zijn 10e in de tabel, met 38 points, terwijl Nantes op de plaats 15e zit, met 28 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Pierre Sage's team host Brest. In de tussentijd, Antoine Kombouaré's team speelt uit tegen Le Havre.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 07 april 2024 - 19:45
Stade de la Beaujoire-Louis Fonteneau
Jérôme Brisard
1-3
Matthis Abline 16'
Alexandre Lacazette 75'
Malick Fofana 77'
Gift Orban 90'