Internationale
Roma heb het gemakkelijk op de weg in een doelpuntenfestijn

Monza verliest van Roma

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/02 19:54
E0

Roma overwonnen Monza, 1x4, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 27. In deze competitie kwamen beide teams uit twee wint.

Lorenzo Pellegrini opende de score na 38 minuten. Kort voor de pauze, Romelu Lukaku verdubbelde de voorsprong voor Roma.

In de 63e minuut, Roma team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Paulo Dybala. Na 82 minuten, Daniele De Rossi's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Leandro Paredes vanaf de penaltystip. Andrea Carboni maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Roma zijn 5e in de tabel, met 47 points, terwijl Monza op de plaats 11e zit, met 36 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Roma team bezoek Fiorentina. In de tussentijd, Raffaele Palladino's team bezoek Genoa.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 02 maart 2024 - 17:00
Stadio Brianteo
Marco Piccinini
1-4
Andrea Carboni 87'
Lorenzo Pellegrini 38'
Romelu Lukaku 42'
Paulo Dybala 63'
Leandro Paredes 82' (pen.)