Internationale
      Milan record edgy overwinning weg

      Milan nederlaag Lazio

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/01 21:51
      E0

      Milan verslagen Lazio, 0x1, op Vrijdag, op wedstrijdweek 27. Naar deze wedstrijdweek, Maurizio Sarri's team kwam van een nederlaag en Stefano Pioli's team kwam van Een gelijkspel. Noah Okafor was beslissend met 1 doel.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Met 57 minuten op de klok, Luca Pellegrini zag een rode kaart na zijn tweede geel in de slotfase van het spel, Noah Okafor scoorden het enige doelpunt voor Milan. Noah Okafor heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. In de laatste minuten van de wedstrijd, Adam Marusic verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de 90e minuut, Mattéo Guendouzi verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

      Na het resultaat Milan zijn 3e in de tabel, met 56 points, terwijl Lazio op de plaats 8e zit, met 40 points. In hun volgende wedstrijd, Milano team host Empoli. In de tussentijd, Roma team speelt thuis tegen Udinese.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 01 maart 2024 - 19:45
      Stadio Olimpico
      Marco Di Bello
      0-1
      Noah Okafor 88'