Internationale
      Manchester City macht naar overwinning thuis een wedstrijd met 4 goals

      Manchester United struikelen om te verslaan tegen Manchester City

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/03 18:09
      E0

      Manchester City verslaan Manchester United in een overwinning op Zondag, 3x1, met betrekking tot wedstrijdweek 27 van de Premier League . Tot deze speeldag, Pep Guardiola's team kwam van twee wint en Erik ten Hag's team kwam van een nederlaag. Phil Foden met een fantastisch scherm.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Marcus Rashford, met een rechtervoetaanval van buiten de doos, na 8 minuten.

      Met 56 minuten op de klok, Phil Foden getroffen voor Manchester City, met een schot met de linkervoet. In de 80e minuut, middenveld schoot Pep Guardiola's team tweede doelpunt, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Diep in toegevoegde tijd, Erling Haaland scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet in de doos.

      Na het resultaat Manchester City zijn 2e in de tabel, met 62 points, terwijl Manchester United op de plaats 6e zit, met 44 points. Volgende, Pep Guardiola's team bezoek Liverpool. In de tussentijd, Erik ten Hag's team speelt thuis tegen Everton.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 03 maart 2024 - 15:30
      Etihad Stadium
      Andy Madley
      3-1
      Phil Foden 56' 80'
      Erling Haaland 90'
      Marcus Rashford 8'