Internationale
      Lille zet in uitstekende weergave op eigen bodem in een spannende wedstrijd

      Lille nederlaag Marseille

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/05 22:06
      E0

      Lille overwonnen Marseille, 3-1, op Vrijdag, met betrekking tot wedstrijdweek 28 van de Ligue 1. In deze competitie, Lille team kwam van een overwinning en Jean-Louis Gasset's team kwam van twee nederlagen.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Na 54 minuten, Jonathan David openden de score voor Lille, vanaf de penaltystip. Met 71 minuten op de klok, Rémy Cabella verdubbelde de voorsprong voor Paulo Fonseca's team. Op een ongelukkig moment scoorde Ismaily een eigen doelpunt na 81 minuten. In de 84e minuut, Gabriel Gudmundsson scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Lille zijn 3e in de tabel, met 49 points, terwijl Marseille op de plaats 7e zit, met 39 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Paulo Fonseca's team host Strasbourg. In de tussentijd, Marseille team bezoek Toulouse.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 05 april 2024 - 20:00
      Stade Pierre-Mauroy
      Bastien Dechépy
      3-1
      Jonathan David 54' (pen.)
      Rémy Cabella 71'
      Ismaily 81' (og)
      Gabriel Gudmundsson 84'