Internationale
Kortrijk nipte overwinning behalen op eigen bodem vol goalmouth-actie

Kortrijk win RWD Molenbeek

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/04 12:27
E0

Kortrijk verslagen RWD Molenbeek, 3x2, op Zondag, op wedstrijdweek 28. In deze competitie, Freyr Alexandersson's team kwam van drie nederlagen en Bruxelas team kwam van Een gelijkspel. Abdelkahar Kadri deed de show.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Isaak Davies, na 9 minuten. In de 24e minuut, Mickaël Biron getroffen voor RWD Molenbeek.

Kortrijk scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Abdelkahar Kadri, na 63 minuten. In de 65e minuut, Jeff Reine-Adélaide scoorde het tweede doelpunt voor Bruxelas team. Met 74 minuten op de klok, Abdelkahar Kadri maakte het einddoel van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat RWD Molenbeek zijn 14e in de tabel, met 23 points, terwijl Kortrijk op de plaats 16e zit, met 21 points. In de volgende wedstrijd, Freyr Alexandersson's team host Royal Antwerp, terwijl Bruxelas team host Anderlecht.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 03 maart 2024 - 18:15
3-2
Isaak Davies 9'
Abdelkahar Kadri 63' 74' (pen.)
Mickaël Biron 24'
Jeff Reine-Adélaide 65'