Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een spannende wedstrijd

Honors zelfs tussen Újpest FC en Mezokovesdi SE

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/16 16:33
E0

Op naar speeldag 25 van de Hungarian League, de wedstrijd tussen Újpest FC en Mezokovesdi SE op Zaterdag eindigde in een gelijkspel, 2-2. Tot deze speeldag, Geza Meszöly's team kwam van twee wint en Mezőkövesd team kwam van een nederlaag. Alеksandr Karnitskiy was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Benjamin Cseke opende de score in de 50e minuut. Na 85 minuten, Matija Ljujic getroffen voor Újpest FC, vanaf de penaltystip. In de slotfase van het spel, Kevin Csoboth schoot Geza Meszöly's team tweede doelpunt. Na 90 minuten, Alеksandr Karnitskiy maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Újpest FC zijn 9e in de tabel, met 31 points, terwijl Mezokovesdi SE op de plaats 12e zit, met 20 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Budapest team speelt uit tegen Paksi. In de tussentijd, Mezőkövesd team host Ferencváros.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 16 maart 2024 - 12:00
2-2
Matija Ljujic 85' (pen.)
Kevin Csoboth 86'
Benjamin Cseke 50'
Alеksandr Karnitskiy 90'