Internationale
      Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een spannende wedstrijd

      Honors zelfs tussen Nacional en Cerro Porteño

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/26 23:59
      E0

      Op naar speeldag 21 van de Liga Paraguaia Clausura, de wedstrijd tussen Nacional en Cerro Porteño op Zondag eindigde in een gelijkspel, 1x1. In deze competitie, Juan Pumpido 's team kwam van Een gelijkspel en Víctor Bernay's team kwam van twee trekt. Facundo Velazco was beslissend met 1 doel.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Alfio Oviedo opende de score na 82 minuten. Facundo Velazco maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd. Facundo Velazco heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Cerro Porteño zijn 2e in de tabel, met 37 points, terwijl Nacional op de plaats 4e zit, met 31 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Juan Pumpido 's team speelt uit tegen Sportivo Luqueño, terwijl Víctor Bernay's team host Guaraní.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 26 november 2023 - 22:00
      1-1
      Facundo Velazco 90'
      Alfio Oviedo 82'