Internationale
Overwinning nooit in twijfel voor Hammarby thuis

Hammarby oprakende winnaars versus Elfsborg

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/16 13:36
E0

Hammarby uitgesmeerd Elfsborg in een overwinning op Maandag, 3-0, op naar speeldag 3 van de Swedish League. Tot deze speeldag, Kim Hellberg's team kwam van een nederlaag en Jimmy Thelin's team kwam van een overwinning.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Nahir Besara met 49 minuten op de klok. Hammarby scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Viktor Djukanovic, in de 69e minuut. Jusef Erabi maakte het laatste doelpunt na 76 minuten. Met 81 minuten op de klok, Elfsborg zag Michael Baidoo weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

Na het resultaat Hammarby zijn 4e in de tabel, met 6 points, terwijl Elfsborg op de plaats 10e zit, met 4 points. In de volgende wedstrijd, Kim Hellberg's team bezoek BK Hacken. In de tussentijd, Borås team host Kalmar FF.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U maandag, 15 april 2024 - 18:10
Tele2 Arena
3-0
Nahir Besara 49'
Viktor Djukanovic 69'
Jusef Erabi 76'