Internationale
Doelpunten in overvloed als Gent overwinning thuis

Gent heeft veel te veel voor Standard Liège

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/30 00:00
E0

Gent verpletterd Standard Liège, 5-1, op Vrijdag, met betrekking tot wedstrijdweek 1 van de Jupiler Pro League . In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Mathias Fernandez-Pardo, na 23 minuten. Op een ongelukkig moment scoorde Julien de Sart een owngoal in de 28e minuut.

Met 53 minuten op de klok, Omri Gandelman maakten het tweede doelpunt voor Gent. In de 72e minuut, Pieter Gerkens verdubbelde de voorsprong voor Hein van Haezebrouck's team. Pieter Gerkens heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Met 80 minuten op de klok, Gent team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ismaël Kandouss. Na 83 minuten, Tarik Tissoudali heeft alles ingepakt.

In verband met komende competitiewedstrijden, Gent speelt uit tegen Westerlo. In de tussentijd, Standard Liège host OH Leuven.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 29 maart 2024 - 19:45
5-1
Mathias Fernandez-Pardo 23'
Julien de Sart 28' (og)
Omri Gandelman 53'
Pieter Gerkens 72'
Ismaël Kandouss 80'
Tarik Tissoudali 83'