Internationale
Doelpunten in overvloed als Boavista overwinning weg

GD Chaves thuis aan het zwaard genageld door Boavista

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/28 04:33
E0

Boavista verslagen GD Chaves in een overwinning op Zaterdag, 1x4, op speeldag 34. In deze competitie, Vítor Campelos's team kwam van een nederlaag en Petit's team kwam van Een gelijkspel. Róbert Bozeník was de hoofdspeler.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Sebastián Pérez in de 37e minuut, met een linkervoetaanval. Met 42 minuten op de klok, Róbert Bozeník maakten het tweede doelpunt voor Boavista, via een header in de doos.

Na de pauze, Héctor Hernández getroffen voor GD Chaves, uit een hoek. In de 62e minuut, Róbert Bozeník verdubbelde de voorsprong voor Porto team. Na 66 minuten, Vítor Campelos's team zag Ricardo Guima een rechtstreekse rode kaart krijgen na 68 minuten, Benny Sousa zag een rode kaart na zijn tweede geel na 81 minuten, Gaius Makouta maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet. In de laatste minuten van de wedstrijd, Issah Abass verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart.

Na het resultaat GD Chaves zijn 7e in de tabel, met 46 points, terwijl Boavista op de plaats 9e zit, met 44 points.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
GD CHAVES
TEKENEN
BOAVISTA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 27 mei 2023 - 15:30
Estádio Municipal Eng.º Manuel Branco Teixeira
Hélder Carvalho
1-4
Héctor Hernández 46'
Sebastián Pérez 37'
Róbert Bozeník 42' 62'
Gaius Makouta 81'