Nationaal
      Fijne marges vallen in het voordeel van FC Volendam thuis in een spannende

      FC Volendam verslaan RKC Waalwijk

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/07 17:48
      E0

      FC Volendam uitgesmeerd RKC Waalwijk in een dichtbij overwinning op Zondag, 3-2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 29. In deze competitie, Regillio Simons's team kwam van twee trekt en Henk Fraser's team kwam van drie trekt. Robert Muhren heeft een geweldige game gemaakt.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Robert Muhren na 14 minuten. Met 22 minuten op de klok, spits scoorde het tweede doelpunt voor FC Volendam.

      In de 55e minuut, Reuven Niemeijer ontslagen voor RKC Waalwijk. Waalwijk team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Michiel Kramer, na 59 minuten. Met 75 minuten op de klok, Darius Johnson maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat RKC Waalwijk zijn 15e in de tabel, met 24 points, terwijl FC Volendam op de plaats 17e zit, met 19 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Regillio Simons's team bezoek Excelsior. In de tussentijd, Henk Fraser's team bezoek AZ Alkmaar.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 07 april 2024 - 15:45
      Kras Stadion
      3-2
      Robert Muhren 14' 22'
      Darius Johnson 75'
      Reuven Niemeijer 55'
      Michiel Kramer 59'