Nationaal
    PSV blijkt niet te stoppen weg in een wedstrijd met 6 goals

    FC Volendam opgejaagd door PSV

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 18:24
    E0

    PSV geslagen FC Volendam in een fantastisch overwinning op Zondag, 1x5, op speeldag 21. In deze competitie, Regillio Simons's team kwam van twee nederlagen en Eindhoven team kwam van Een gelijkspel.

    Op een ongelukkig moment scoorde Jordan Teze een owngoal vroeg in het spel. Na 13 minuten, Ismael Saibari getroffen voor PSV.

    In de 52e minuut, Jerdy Schouten maakten het tweede doelpunt voor Peter Bosz's team. Met 74 minuten op de klok, Jordan Teze verdubbelde de voorsprong voor Eindhoven team. Na 79 minuten, PSV verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ricardo Pepi. In de 84e minuut, Isaac Babadi heeft alles ingepakt.

    Na het resultaat PSV zijn 1e in de tabel, met 59 points, terwijl FC Volendam op de plaats 17e zit, met 12 points. In de volgende wedstrijd, Eindhoven team speelt thuis tegen Heracles Almelo, terwijl Volendam team bezoek Vitesse.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 15:45
    Kras Stadion
    1-5
    Jordan Teze 1' (og) 74'
    Ismael Saibari 13'
    Jerdy Schouten 52'
    Ricardo Pepi 79'
    Isaac Babadi 84'