Nationaal
Doelpunten in overvloed als FC Utrecht overwinning meer dan bezoekers

FC Utrecht boek comfortabele overwinning op Excelsior

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/24 18:45
E0

FC Utrecht overwonnen Excelsior, 1-4, op Zondag, op wedstrijdweek 18. Komen in de wedstrijd, Richard Mank's team kwam van twee nederlagen en Utrecht team kwam van een nederlaag.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Sam de Jong met 23 minuten op de klok. Na 29 minuten, FC Utrecht verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Eshly Bakker vanaf de penaltystip. Kort voor de pauze, Sabrine Ellouzi ontslagen voor Excelsior.

Na 68 minuten, Utrecht team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Nurija van Schoonhoven. Na 70 minuten, Tami Groenendijk heeft alles ingepakt.

Na het resultaat FC Utrecht zijn 6e in de tabel, met 25 points, terwijl Excelsior op de plaats 11e zit, met 11 points. Volgende, Utrecht team bezoek Fortuna Sittard. In de tussentijd, Richard Mank's team speelt uit tegen Zwolle.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 24 maart 2024 - 15:45
1-4
Sabrine Ellouzi 44'
Sam de Jong 23'
Eshly Bakker 29' (pen.)
Nurija van Schoonhoven 68'
Tami Groenendijk 70'