Nationaal
      Indrukwekkende overwinning thuis vol goalmouth-actie

      FC Groningen te goed voor De Graafschap bij Euroborg

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/15 21:21
      E0

      FC Groningen verslagen De Graafschap, 4-2, op Vrijdag, op wedstrijdweek 30. Tot deze speeldag, Dick Lukkien's team kwam van drie wint en Jan Vreman's team kwam van een nederlaag. Romano Postema deed de show.

      Romano Postema opende de score na 6 minuten. In de 16e minuut, spits schoot FC Groningen tweede doelpunt. Na 23 minuten, Ralf Seuntjens ontslagen voor De Graafschap. Met 33 minuten op de klok, spits maakten het tweede doelpunt voor Jan Vreman's team. Met deze staking heeft spits 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na 56 minuten, Luciano Valente getroffen voor Dick Lukkien's team. Romano Postema heeft de hattrick, in blessuretijd voltooid.

      Na het resultaat FC Groningen zijn 3e in de tabel, met 54 points, terwijl De Graafschap op de plaats 6e zit, met 52 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Dick Lukkien's team speelt uit tegen ADO Den Haag, terwijl Doetinchem team host AZ Alkmaar B.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 15 maart 2024 - 19:00
      Euroborg
      4-2
      Romano Postema 6' 16' 90'
      Luciano Valente 56'
      Ralf Seuntjens 23' 33'