Nationaal
FC Twente vergroot doelsaldo weg

Excelsior verliest van FC Twente

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/10 20:15
E0

FC Twente overwonnen Excelsior, 0x3, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 21. Naar deze wedstrijdweek, Roterdão team kwam van een nederlaag en Enschede team kwam van een overwinning. Ricky van Wolfswinkel met een fantastisch scherm.

Daan Rots opende de score vroeg in het spel. Met dit doel heeft Daan Rots zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Met 5 minuten op de klok, Ricky van Wolfswinkel schoot FC Twente tweede doelpunt. Spits maakte het laatste doelpunt in de 13e minuut. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen.

Na het resultaat FC Twente zijn 3e in de tabel, met 44 points, terwijl Excelsior op de plaats 14e zit, met 21 points. In de volgende wedstrijd, Joseph Oosting's team host FC Utrecht, terwijl Roterdão team bezoek Sparta Rotterdam.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 10 februari 2024 - 17:45
Woudestein
0-3
Daan Rots 2'
Ricky van Wolfswinkel 5' 13'