Internationale
Eert zelfs in een spannende wedstrijd

Een punt per stuk voor Rayo Vallecano en Real Madrid

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/18 15:36
E0

Rayo Vallecano en Real Madrid speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 25. Naar deze wedstrijdweek, Iñigo Pérez's team kwam van drie nederlagen en merengues kwam van een overwinning.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Joselu vroeg in het spel. Raúl de Tomás maakte het laatste doelpunt na 27 minuten vanaf de penaltystip.

Na het zien van zijn tweede gele kaart in de laatste minuten van de wedstrijd, werd Dani Carvajal van het veld gestuurd en verliet Real Madrid met 10-man.

Na het resultaat Real Madrid zijn 1e in de tabel, met 62 points, terwijl Rayo Vallecano op de plaats 14e zit, met 25 points. In de volgende wedstrijd, Iñigo Pérez's team speelt uit tegen Girona. In de tussentijd, merengues host Sevilla.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 18 februari 2024 - 13:00
Estadio de Vallecas
Alejandro Muñiz Ruiz
1-1
Raúl de Tomás 27' (pen.)
Joselu 3'