Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld score gelijk in een doelpuntenfestijn

Een punt per stuk voor Al-Arabi SC en Al-Sadd

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/11 11:15
E0

Al-Arabi SC en Al-Sadd speelden 2-2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, op wedstrijdweek 17. Komen in de wedstrijd, Younes Ali's team kwam van een overwinning en Wesam Rizik's team kwam van Een gelijkspel. Omar Al-Somah was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Akram Afif, met 18 minuten op de klok. Na 20 minuten, Al-Sadd verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. Met deze staking heeft spits 20e doelen voor het seizoen bereikt. Na 38 minuten, Rafinha Alcântara ontslagen voor Al-Arabi SC.

In de laatste minuten van de wedstrijd, Omar Al-Somah verspeelde de kans om te scoren. In blessuretijd, spits maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Al-Sadd zijn 1e in de tabel, met 37 points, terwijl Al-Arabi SC op de plaats 5e zit, met 22 points. In de volgende wedstrijd, Younes Ali's team bezoek Al Ahli, terwijl Wesam Rizik's team host Muaither SC.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 10 maart 2024 - 17:30
Grand Hamad Stadium
2-2
Rafinha Alcântara 38'
Omar Al-Somah 90'
Akram Afif 18' 20'