Internationale
Colo-Colo record indrukwekkende overwinning thuis in een spannende strijd

Colo-Colo speeltje met Everton

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/30 23:59
E0

Colo-Colo overwonnen Everton, 4-1, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 6 van Liga Chilena. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel.In dit spel de maximale genomen hoeken zijn opgenomen, met 19 hoeken.

Op een ongelukkig moment scoorde Sebastián Pereira een eigen doelpunt vroeg in het spel. Met 8 minuten op de klok, Rodrigo Contreras getroffen voor Everton. Na 12 minuten, Esteban Solari's team zag Ignacio González een rechtstreekse rode kaart krijgen in de 26e minuut, Maximiliano Falcón verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

Met 57 minuten op de klok, Cristián Riquelme zag een rode kaart na zijn tweede geel Colo-Colo scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Erick Wiemberg, in de 67e minuut. Met 69 minuten op de klok, Jorge Almirón's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Carlos Palacios. Lucas Cepeda maakte het laatste doelpunt in blessuretijd.

Na het resultaat Colo-Colo zijn 4e in de tabel, met 10 points, terwijl Everton op de plaats 8e zit, met 8 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Santiago team speelt uit tegen Ñublense. In de tussentijd, Esteban Solari's team speelt thuis tegen Audax Italiano.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 30 maart 2024 - 21:00
Monumental David Arellano
Fernando Véjar Díaz
4-1
Erick Wiemberg 67'
Carlos Palacios 69'
Lucas Cepeda 90'
Sebastián Pereira 3' (og)
Rodrigo Contreras 8'