Internationale
Club León nipte overwinning behalen meer dan bezoekers

Club León nederlaag Chivas

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/10 09:00
E0

Club León overwonnen Chivas, 1-2, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 11. In deze competitie, Fernando Gago's team kwam van een nederlaag en León team kwam van Een gelijkspel. Roberto Alvarado was beslissend met 1 doel.

Federico Viñas opende de score in de 33e minuut, vanaf de penaltystip.

Na 85 minuten, Club León verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van José Alvarado . Met deze staking heeft José Alvarado 5e doelen voor het seizoen bereikt. Roberto Alvarado maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Chivas zijn 9e in de tabel, met 15 points, terwijl Club León op de plaats 11e zit, met 14 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Jorge Bava's team speelt thuis tegen Puebla. In de tussentijd, Fernando Gago's team speelt thuis tegen América.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 09 maart 2024 - 23:05
1-2
Roberto Alvarado 90' (pen.)
Federico Viñas 33' (pen.)
José Alvarado 85'