Internationale
Brest overklast tegenstanders thuis

Clermont struikelen om te verslaan tegen Brest

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/04 01:51
E0

Brest uitgesmeerd Clermont, 3x0, op Zondag, op naar speeldag 14 van de Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Éric Roy's team kwam van een overwinning en Pascal Gastien's team kwam van Een gelijkspel. Romain Del Castillo was de ster met 2 doelen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Romain Del Castillo, vanaf de penaltystip, na 20 minuten. In de 34e minuut, Brest verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Mathias Pereira-Lage met een linkervoetaanval in het strafschopgebied.

Romain Del Castillo maakte het laatste doelpunt na 51 minuten met een schot met de linkervoet van buiten het strafschopgebied. Met dit doel heeft Romain Del Castillo zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

Na het resultaat Brest zijn 7e in de tabel, met 21 points, terwijl Clermont op de plaats 17e zit, met 10 points. In de volgende wedstrijd, Brest team host Strasbourg, terwijl Clermont-Ferrand team speelt thuis tegen Lille.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BREST
TEKENEN
CLERMONT

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 03 december 2023 - 14:00
Stade Francis-Le Blé
Marc Bollengier
3-0
Romain Del Castillo 20' (pen.) 51'
Mathias Pereira-Lage 34'