Internationale
Chivas triomfeert door één doelpunt op eigen bodem in een veelbewogen wed

Chivas versloeg Puebla in close encounter

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/07 23:59
E0

Chivas uitgesmeerd Puebla in een dichtbij overwinning op Zondag, 3-2, op naar speeldag 14 van de México Clausura. Komen in de wedstrijd, Guadalajara team kwam van een overwinning en Puebla team kwam van drie nederlagen.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Javier Hernández in de 34e minuut.

Chivas scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Érick Gutiérrez, na 57 minuten. Met 59 minuten op de klok, Guadalajara team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Roberto Alvarado. Met deze staking heeft Roberto Alvarado 10e doelen voor het seizoen bereikt. In de slotfase van het spel, Diego de Buen ontslagen voor Puebla. Met al 90 minuten op de klok, Alberto scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Chivas zijn 9e in de tabel, met 22 points, terwijl Puebla op de plaats 18e zit, met 5 points. In hun volgende wedstrijd, Fernando Gago's team bezoek Pachuca, terwijl Puebla team host Cruz Azul.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 07 april 2024 - 02:05
3-2
Javier Hernández 34'
Érick Gutiérrez 57'
Roberto Alvarado 59'
Diego de Buen 89'
Alberto 90'