Internationale
Chelsea heeft een prestatie geleverd thuis

Chelsea overwinnen Leicester City

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/17 15:15
E0

Chelsea verslagen Leicester City, 4-2, op Zondag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de kwartfinales van de FA Cup.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Marc Cucurella, met een schot met de linkervoet in de doos, na 13 minuten. In de 26e minuut, Raheem Sterling ging door naar de penalty, maar Jakub Stolarczyk verdedigde. Chelsea scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Cole Palmer, met al 45 minuten gespeeld, met een linkervoetaanval.

Op een ongelukkig moment scoorde Axel Disasi een eigen doelpunt na 51 minuten. Met 62 minuten op de klok, Stephy Mavididi maakten het tweede doelpunt voor Leicester City, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. In de 73e minuut, Leicester team zag Callum Doyle een rechtstreekse rode kaart krijgen in de slotfase van het spel, Carney Chukwuemeka ontslagen voor Mauricio Pochettino's team, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. In blessuretijd, Noni Madueke scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet van buiten het strafschopgebied. Met deze staking heeft Noni Madueke 5e doelen voor het seizoen bereikt.

Dankzij dit resultaat is Chelsea door naar de volgende ronde van de competitie.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 17 maart 2024 - 12:45
Stamford Bridge
Andy Madley
4-2
Marc Cucurella 13'
Cole Palmer 45'
Axel Disasi 51' (og)
Carney Chukwuemeka 90'
Noni Madueke 90'
Stephy Mavididi 62'