Internationale
Celtic nipte overwinning behalen thuis

Celtic verslaan Rangers

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/08 15:03
E0

Celtic uitgesmeerd Rangers, 3x2, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 31. In deze competitie kwamen beide teams uit vier wint. Kyogo Furuhashi heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

Na 26 minuten, Kyogo Furuhashi openden de score voor Celtic. In de 45e minuut, James Tavernier getroffen voor Rangers.

Ange Postecoglou's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Kyogo Furuhashi, na 62 minuten. In de 73e minuut, Jota verdubbelde de voorsprong voor Celtic. Jota heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. James Tavernier maakte het laatste doelpunt met 79 minuten op de klok.

Na het resultaat Celtic zijn 1e in de tabel, met 88 points, terwijl Rangers op de plaats 2e zit, met 76 points. In de volgende wedstrijd, Ange Postecoglou's team speelt uit tegen Kilmarnock, terwijl Michael Beale's team host St. Mirren.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CELTIC
TEKENEN
RANGERS

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 08 april 2023 - 12:30
Celtic Park
3-2
Kyogo Furuhashi 26' 62'
Jota 73'
James Tavernier 45' 78'