Internationale
      Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen vol goalmouth-actie

      Buit gedeeld tussen Lille en Rennes

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/10 23:09
      E0

      Lille en Rennes speelden 2-2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, op wedstrijdweek 25. Naar deze wedstrijdweek, Paulo Fonseca's team kwam van een overwinning en Rennes team kwam van een nederlaag. Jonathan David was beslissend met 2 doelen. In de basiself stond Azor Matusiwa.

      Met 1 minuten op de klok, Ludovic Blas openden de score voor Rennes, via een header in de doos. In de 20e minuut, Arnaud Kalimuendo maakten het tweede doelpunt voor Julien Stéphan's team, met een rechtervoetaanval.

      Na 84 minuten, Jonathan David getroffen voor Lille, met een schot met de linkervoet. In blessuretijd, spits maakte het einddoel van de wedstrijd, met een linkervoetaanval in het strafschopgebied.

      Na het resultaat Lille zijn 4e in de tabel, met 42 points, terwijl Rennes op de plaats 8e zit, met 36 points. In hun volgende wedstrijd, Paulo Fonseca's team bezoek Brest, terwijl Julien Stéphan's team host Marseille.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 10 maart 2024 - 16:00
      Stade Pierre-Mauroy
      Benoît Millot
      2-2
      Jonathan David 84' 90'
      Ludovic Blas 1'
      Arnaud Kalimuendo 20'