Internationale
      Eert zelfs in een goed bevochten spel

      Buit gedeeld tussen Fulham en Crystal Palace

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/27 18:06
      E0

      Fulham en Crystal Palace speelden 1-1 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op wedstrijdweek 35. Tot deze speeldag, Marco Silva's team kwam van een nederlaag en Oliver Glasner's team kwam van drie wint. Jeffrey Schlupp was beslissend met 1 doel.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Rodrigo Muniz na 52 minuten. Rodrigo Muniz heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. Jeffrey Schlupp maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

      Na het resultaat Fulham zijn 13e in de tabel, met 43 points, terwijl Crystal Palace op de plaats 14e zit, met 40 points. In de volgende wedstrijd, Marco Silva's team speelt uit tegen Brentford. In de tussentijd, Oliver Glasner's team speelt thuis tegen Manchester United.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FULHAM
      TEKENEN
      CRYSTAL PALACE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 27 april 2024 - 15:00
      Craven Cottage
      Stuart Attwell
      1-1
      Rodrigo Muniz 52'
      Jeffrey Schlupp 87'