Internationale
      Last-gasp goal ziet buit gedeeld een wedstrijd met 4 goals

      Buit gedeeld tussen Colombia en Uruguay

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/10/13 00:00
      E0

      In een spel met betrekking tot wedstrijdweek 3, de wedstrijd tussen Colombia en Uruguay op Donderdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. In deze competitie, Néstor Lorenzo's team kwam van Een gelijkspel en Uruguay nationaal team kwam van een nederlaag. Darwin Núñez was beslissend met 1 doel.

      Na 35 minuten, James Rodríguez openden de score voor Colombia.

      Na de pauze, Mathías Olivera getroffen voor Uruguay. Met 52 minuten op de klok, Matheus Uribe schoot Néstor Lorenzo's team tweede doelpunt. In de slotfase van het spel, Camilo Vargas zag een rode kaart na zijn tweede geel in blessuretijd, Darwin Núñez scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip. Met deze staking heeft Darwin Núñez 10e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Colombia zijn 3e in de tabel, met 5 points, terwijl Uruguay op de plaats 4e zit, met 4 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Néstor Lorenzo's team bezoek Ecuador. In de tussentijd, Uruguay nationaal team speelt thuis tegen Brazilië.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      COLOMBIA
      TEKENEN
      URUGUAY

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U donderdag, 12 oktober 2023 - 21:30
      Metropolitano Roberto Meléndez
      Piero Maza
      2-2
      James Rodríguez 35'
      Matheus Uribe 52'
      Mathías Olivera 47'
      Darwin Núñez 90' (pen.)