Internationale
Brest record edgy overwinning op de weg

Brest versloeg Rennes in close encounter

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/29 02:03
E0

Brest uitgesmeerd Rennes, 4-5, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 31. Komen in de wedstrijd, Rennes team kwam van een overwinning en Éric Roy's team kwam van twee nederlagen. Lilian Brassier was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Azor Matusiwa en Marco Bizot.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Arnaud Kalimuendo vroeg in het spel, met een rechtervoetaanval. Rennes scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, na 9 minuten, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. In de 11e minuut, Steve Mounié ontslagen voor Brest, met een linkervoetaanval.

Op een ongelukkig moment scoorde Warmed Omari een eigen doelpunt met 48 minuten op de klok. In de 54e minuut, Martin Satriano getroffen voor Éric Roy's team, via een header. Na 66 minuten, Mahdi Camara verdubbelde de voorsprong voor Brest team. In de 68e minuut, Arthur Theate ontslagen voor Rennes team, met een schot met de linkervoet in het strafschopgebied. Met 79 minuten op de klok, Martin Terrier getroffen voor Julien Stéphan's team. In de slotfase van het spel, Lilian Brassier maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Brest zijn 3e in de tabel, met 56 points, terwijl Rennes op de plaats 9e zit, met 42 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Éric Roy's team host Nantes, terwijl Rennes team speelt uit tegen Metz.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
RENNES
TEKENEN
BREST

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 28 april 2024 - 16:05
Roazhon Park
Benoît Bastien
4-5
Arnaud Kalimuendo 4' 9'
Warmed Omari 48' (og)
Arthur Theate 68'
Martin Terrier 79'
Steve Mounié 11'
Martin Satriano 54'
Mahdi Camara 66'
Lilian Brassier 90'