Internationale
Brest nipte overwinning behalen op eigen bodem

Brest nederlaag Lens

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/13 18:39
E0

Brest verslagen Lens in een dichtbij overwinning op Zondag, 3x2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 1. Zowel Éric Roy's team als Franck Haise's team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie. Romain Del Castillo deed de show. In de basiself stond Marco Bizot.

Met 11 minuten op de klok, Florian Sotoca openden de score voor Lens. Na 22 minuten, Lens team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Deiver Machado. Met al 45 minuten gespeeld, Romain Del Castillo ontslagen voor Brest, vanaf de penaltystip.

In de 56e minuut, Kenny Lala schoot Brest team tweede doelpunt. Na 82 minuten, Adrien Thomasson verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart. In de slotfase van het spel, Romain Del Castillo heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Brest zijn 3e in de tabel, met 3 points, terwijl Lens op de plaats 14e zit, met 0 points. Volgende, Brest team speelt uit tegen Le Havre, terwijl Franck Haise's team speelt thuis tegen Rennes.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BREST
TEKENEN
LENS

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 13 augustus 2023 - 12:00
Stade Francis-Le Blé
Jérémie Pignard
3-2
Romain Del Castillo 45' (pen.) 87' (pen.)
Kenny Lala 56'
Florian Sotoca 10'
Deiver Machado 22'