Internationale
      Eert zelfs in een spel vol met doelen

      Brentford uitgeschakeld door Brighton & Hove Albion

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/01 17:06
      E0

      Brighton & Hove Albion en Brentford speelden 3x3 gelijk in een heel competitief wedstrijd op Zaterdag, op speeldag 29. Komen in de wedstrijd, Brighton & Hove team kwam van een overwinning en Thomas Frank's team kwam van Een gelijkspel. Alexis Mac Allister was beslissend met 1 doel.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Pontus Jansson, in de 10e minuut. Met 21 minuten op de klok, Kaoru Mitoma ontslagen voor Brighton & Hove Albion. Na 22 minuten, Ivan Toney schoot Brentford tweede doelpunt. In de 28e minuut, Danny Welbeck scoorde het tweede doelpunt voor Roberto de Zerbi's team.

      Na de pauze, Ethan Pinnock getroffen voor London team. In de slotfase van het spel, Alexis Mac Allister scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen.

      Na het resultaat Brighton & Hove Albion zijn 6e in de tabel, met 43 points, terwijl Brentford op de plaats 7e zit, met 43 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Brighton & Hove team bezoek AFC Bournemouth. In de tussentijd, Thomas Frank's team speelt uit tegen Manchester United.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BRIGHTON & HOVE ALBION
      TEKENEN
      BRENTFORD

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 01 april 2023 - 15:00
      American Express Community Stadium (Falmer Stadium)
      Michael Oliver
      3-3
      Kaoru Mitoma 21'
      Danny Welbeck 28'
      Alexis Mac Allister 90' (pen.)
      Pontus Jansson 10'
      Ivan Toney 22'
      Ethan Pinnock 49'