Internationale
Botafogo record indrukwekkende overwinning op eigen bodem in een doelpunten

Botafogo ga door naar de volgende ronde van Copa Libertadores

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/29 02:33
E0

Botafogo versoepeld verleden Aurora in een super overwinning op Donderdag, 6x0, in een wedstrijd met betrekking tot van de Copa Libertadores. De heenwedstrijd eindigde in een 1x1 gelijkspel. Júnior Santos met een fantastisch scherm.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Júnior Santos, vroeg in het spel. In de 15e minuut, Tiquinho Soares maakten het tweede doelpunt voor Botafogo. Met al 45 minuten gespeeld, Rio de Janeiro (RJ) team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Jefferson Savarino.

In de 52e minuut, Júnior Santos verdubbelde de voorsprong voor Fábio Matias's team. Na 69 minuten, Botafogo verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. Met 81 minuten op de klok, Júnior Santos hebben de afstand van vier doelpunten, voltooid. Met deze staking heeft Júnior Santos 8e doelen voor het seizoen bereikt.

Dankzij dit resultaat is Botafogo door naar de volgende ronde van de competitie.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U donderdag, 29 februari 2024 - 00:30
Estádio Olímpico Nilton Santos (Engenhão)
Jesús Valenzuela
6-0
Júnior Santos 3' 52' 69' 81'
Tiquinho Soares 15'
Jefferson Savarino 45'