Internationale
Indrukwekkende overwinning thuis in een spel vol met doelen

Bologna nederlaag Sassuolo

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/03 23:59
E0

Bologna uitgesmeerd Sassuolo in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 4x2, op naar speeldag 23 van de Serie A. Tot deze speeldag, Alexandre Hugeux's team kwam van Een gelijkspel en Alessio Dionisi's team kwam van twee nederlagen.

Kristian Thorstvedt opende de score na 13 minuten, met een linkervoetaanval in de doos. Op een ongelukkig moment scoorde Mattia Viti een eigen doelpunt in de 24e minuut, uit een hoek. Met 34 minuten op de klok, Cristian Volpato scoorde het tweede doelpunt voor Sassuolo, met een schot met de linkervoet.

Bologna scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Giovanni Fabbian, in de 73e minuut, via een header in de doos. Na 83 minuten, Lewis Ferguson getroffen voor Alexandre Hugeux's team, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. In de slotfase van het spel, Alexis Saelemaekers scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

Na het resultaat Bologna zijn 6e in de tabel, met 36 points, terwijl Sassuolo op de plaats 15e zit, met 19 points. In hun volgende wedstrijd, Bologna team host Lecce. In de tussentijd, Alessio Dionisi's team host Torino.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BOLOGNA
TEKENEN
SASSUOLO

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 03 februari 2024 - 19:45
Stadio Renato Dall´Ara
Juan Luca Sacchi
4-2
Giovanni Fabbian 73'
Lewis Ferguson 83'
Alexis Saelemaekers 86'
Kristian Thorstvedt 13'
Mattia Viti 24' (og)
Cristian Volpato 34'