Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Bayern München op eigen bodem in een spel

      Bayern München speeltje met SC Freiburg

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/16 23:59
      E0

      Bayern München uitgesmeerd SC Freiburg in een uitzonderlijk overwinning op Zondag, 5x0, met betrekking tot wedstrijdweek 10 van de 1. Bundesliga. Naar deze wedstrijdweek, Julian Nagelsmann's team kwam van Een gelijkspel en Christian Streich's team kwam van Een gelijkspel.

      Na 13 minuten, Sèrge Gnabry openden de score voor Bayern München, via een header. Julian Nagelsmann's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Choupo-Moting, met 33 minuten op de klok, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

      In de 52e minuut, München team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Leroy Sané met een schot met de linkervoet van buiten het strafschopgebied. Met dit doel heeft Leroy Sané zijn doel tien van de huidige campagne behaald. In de 55e minuut, Bayern München verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Sadio Mané met een schot met de rechtervoet in de doos. In de 80e minuut, Marcel Sabitzer maakte het einddoel van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat Bayern München zijn 2e in de tabel, met 19 points, terwijl SC Freiburg op de plaats 3e zit, met 18 points. Volgende, München team bezoek TSG Hoffenheim. In de tussentijd, Freiburg team speelt thuis tegen Werder Bremen.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BAYERN MÜNCHEN
      TEKENEN
      SC FREIBURG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 16 oktober 2022 - 18:30
      Allianz Arena
      Sascha Stegemann
      5-0
      Sèrge Gnabry 13'
      Choupo-Moting 33'
      Leroy Sané 52'
      Sadio Mané 55'
      Marcel Sabitzer 80'