Internationale
Bayer Leverkusen blijkt niet te stoppen thuis in een spannende wedstrijd

Bayer Leverkusen verslaan Qarabag

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/26 22:42
E0

Bayer Leverkusen verslaan Qarabag in een fantastisch overwinning op Donderdag, 5x1, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.H van de Europa League. Álex Grimaldo deed de show.

Met 5 minuten op de klok, Florian Wirtz openden de score voor Bayer Leverkusen. Na 16 minuten, Toral Bayramov ontslagen voor Qarabag, vanaf de penaltystip. In de 29e minuut, Álex Grimaldo maakten het tweede doelpunt voor Leverkusen team. Met 35 minuten op de klok, Victor Boniface verdubbelde de voorsprong voor Xabi Alonso's team. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen.

Na 54 minuten, Bayer Leverkusen verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Álex Grimaldo. Met dit doel heeft Álex Grimaldo zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. In de 57e minuut, Edmond Tapsoba heeft alles ingepakt.

Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Bayer Leverkusen bezoek Qarabag.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U donderdag, 26 oktober 2023 - 20:00
BayArena
Horatiu Fesnic
5-1
Florian Wirtz 5'
Álex Grimaldo 29' 54'
Victor Boniface 35'
Edmond Tapsoba 57'
Toral Bayramov 16' (pen.)