Nationaal
AZ Alkmaar B vergroot doelsaldo thuis

AZ Alkmaar B win PSV B

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/08 21:18
E0

AZ Alkmaar B uitgesmeerd PSV B in een overwinning op Vrijdag, 4-1, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 29. In deze competitie, Alkmaar team kwam van Een gelijkspel en Wil Boessen's team kwam van een overwinning. Nick Koster was de hoofdspeler.

Kort voor de pauze, Ernest Poku openden de score voor AZ Alkmaar B.

In de 67e minuut, Nick Koster verdubbelde de voorsprong voor Alkmaar team. Met 69 minuten op de klok, AZ Alkmaar B verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Gonçalo Esteves. Na 78 minuten, Alkmaar team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Nick Koster. Jevon Simons maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd. Jevon Simons heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Na het resultaat AZ Alkmaar B zijn 8e in de tabel, met 43 points, terwijl PSV B op de plaats 16e zit, met 28 points. In de volgende wedstrijd, Alkmaar team bezoek Helmond Sport, terwijl Eindhoven team speelt thuis tegen FC Groningen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 08 maart 2024 - 19:00
4-1
Ernest Poku 41'
Nick Koster 67' 78'
Gonçalo Esteves 69'
Jevon Simons 90'