Nationaal
NAC Breda record edgy overwinning meer dan bezoekers

AZ Alkmaar B verliest van NAC Breda

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/26 21:06
E0

NAC Breda overwonnen AZ Alkmaar B in een dichtbij overwinning op Maandag, 2x3, op wedstrijdweek 27. In deze competitie, Alkmaar team kwam van Een gelijkspel en Breda team kwam van een nederlaag. Ernest Poku was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Dominik Janosek, vanaf de penaltystip, in de 45e minuut.

Na 47 minuten, Denso Kasius getroffen voor AZ Alkmaar B. Met 56 minuten op de klok, Aimé Omgba schoot NAC Breda tweede doelpunt. In de 67e minuut, Breda team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Van den Bergh. In de laatste minuten van de wedstrijd, Ernest Poku scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat AZ Alkmaar B zijn 8e in de tabel, met 39 points, terwijl NAC Breda op de plaats 11e zit, met 37 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Ton Lokhoff's team speelt thuis tegen FC Utrecht B. In de tussentijd, Alkmaar team bezoek FC Eindhoven.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U maandag, 26 februari 2024 - 19:00
2-3
Denso Kasius 47'
Ernest Poku 86'
Dominik Janosek 45' (pen.)
Aimé Omgba 56'
Van den Bergh 67'