Internationale
Aston Villa blijkt niet te stoppen weg in een spannende wedstrijd

Aston Villa verhoog cricketscore tegen Sheffield United

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/03 23:59
E0

Aston Villa geslagen Sheffield United in een uitzonderlijk overwinning op Zaterdag, 0x5, op speeldag 23. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag.

Het eerste doelpunt werd gescoord door John McGinn na 12 minuten, met een schot met de rechtervoet. In de 16e minuut, Aston Villa verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ollie Watkins met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Met 20 minuten op de klok, Leon Bailey verdubbelde de voorsprong voor Unai Emery's team, met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied. Leon Bailey heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. Na 30 minuten, Birmingham team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Youri Tielemans uit een hoek.

Na 47 minuten, Álex Moreno maakte het einddoel van de wedstrijd, met een linkervoetaanval.

Na het resultaat Aston Villa zijn 4e in de tabel, met 46 points, terwijl Sheffield United op de plaats 20e zit, met 10 points. In hun volgende wedstrijd, Unai Emery's team host Manchester United. In de tussentijd, Chris Wilder's team speelt uit tegen Luton Town.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 03 februari 2024 - 17:30
Bramall Lane
Paul Tierney
0-5
John McGinn 12'
Ollie Watkins 16'
Leon Bailey 20'
Youri Tielemans 30'
Álex Moreno 47'