Internationale
Arsenal nipte overwinning behalen meer dan bezoekers in een spannende wedst

Arsenal versloeg Tottenham in close encounter

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/28 17:12
E0

Arsenal verslagen Tottenham in een dichtbij overwinning op Zondag, 2-3, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 35. Tot deze speeldag, Ange Postecoglou's team kwam van een nederlaag en Mikel Arteta's team kwam van twee wint. Son Heung-min was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Micky van de Ven.

Op een ongelukkig moment scoorde Pierre Hojbjerg een eigen doelpunt na 15 minuten. In de 27e minuut, Arsenal verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Bukayo Saka. Na 38 minuten, Kai Havertz verdubbelde de voorsprong voor Mikel Arteta's team.

Met 64 minuten op de klok, Cristián Romero getroffen voor Tottenham. In de laatste minuten van de wedstrijd, Son Heung-min heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 80 points, terwijl Tottenham op de plaats 5e zit, met 60 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Mikel Arteta's team speelt thuis tegen Bournemouth. In de tussentijd, Ange Postecoglou's team bezoek Chelsea.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TOTTENHAM
TEKENEN
ARSENAL

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 28 april 2024 - 14:00
Tottenham Hotspur Stadium
Michael Oliver
2-3
Pierre Hojbjerg 15' (og)
Cristián Romero 64'
Son Heung-min 87' (pen.)
Bukayo Saka 27'
Kai Havertz 38'