Internationale
      RANS Nusantara waren verrast door hun plaats

      Arema FC oprakende winnaars versus RANS Nusantara

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/22 14:09
      E0

      Arema FC verslagen RANS Nusantara in een dichtbij overwinning op Donderdag, 2x3, op speeldag 25. Tot deze speeldag, Eduardo Almeida's team kwam van Een gelijkspel en Malang - Jawa Timur team kwam van twee nederlagen. Mitsuru Maruoka was beslissend met 2 doelen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Charles Lokolingoy, in de 17e minuut. Met 22 minuten op de klok, Arema FC verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits.

      Na 58 minuten, Mitsuru Maruoka ontslagen voor RANS Nusantara. Met 69 minuten op de klok, Kiko zag een rode kaart na zijn tweede geel in de 74e minuut, Hilman Syah verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de laatste minuten van de wedstrijd, Malang - Jawa Timur team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Gilbert Álvarez. In de laatste minuten van de wedstrijd, Fernando Valente's team zag Flabio Soares weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Na 89 minuten, Mitsuru Maruoka maakte het einddoel van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat RANS Nusantara zijn 7e in de tabel, met 33 points, terwijl Arema FC op de plaats 16e zit, met 24 points. In de volgende wedstrijd, Malang - Jawa Timur team speelt thuis tegen Persija Jakarta. In de tussentijd, Eduardo Almeida's team speelt uit tegen Dewa United.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U donderdag, 22 februari 2024 - 12:00
      2-3
      Mitsuru Maruoka 58' 89' (pen.)
      Charles Lokolingoy 17' 22'
      Gilbert Álvarez 86'