Internationale
      Al-Gharafa nipte overwinning behalen thuis

      Al-Gharafa versloeg Al-Arabi SC in close encounter

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/03 20:33
      E0

      Al-Gharafa verslaan Al-Arabi SC in een spannend overwinning op Vrijdag, 5x4, op naar speeldag 8 van de Liga Catar. Naar deze wedstrijdweek, Pedro Martins's team kwam van twee wint en Younes Ali's team kwam van een nederlaag. Omar Al-Somah was de hoofdspeler.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Yacine Brahimi na 4 minuten, vanaf de penaltystip. Yacine Brahimi heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Na 10 minuten, Omar Al-Somah getroffen voor Al-Arabi SC. In de 15e minuut, Ferjani Sassi schoot Al-Gharafa tweede doelpunt. Met 28 minuten op de klok, Ahmed Al Ganehi verdubbelde de voorsprong voor Pedro Martins's team. Na 34 minuten, Omar Al-Somah maakten het tweede doelpunt voor Younes Ali's team. Kort voor de pauze, Youssef Msakni ontslagen voor Al-Arabi SC, vanaf de penaltystip.

      Met 53 minuten op de klok, Yohan Boli getroffen voor Al-Gharafa. In de 83e minuut, Omar Al-Somah hebben de hattrick, voltooid. Met deze staking heeft Omar Al-Somah 5e doelen voor het seizoen bereikt. In de laatste minuten van de wedstrijd, Farid Boulaya scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Met dit doel heeft Farid Boulaya zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. In de slotfase van het spel, Youssef Msakni verspeelde de kans om te scoren.

      Na het resultaat Al-Gharafa zijn 2e in de tabel, met 19 points, terwijl Al-Arabi SC op de plaats 8e zit, met 6 points. In hun volgende wedstrijd, Pedro Martins's team bezoek Umm-Salal. In de tussentijd, Younes Ali's team host Al-Wakrah.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      AL-GHARAFA
      TEKENEN
      AL-ARABI SC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 03 november 2023 - 16:30
      Al-Gharafa Stadium
      5-4
      Yacine Brahimi 4' (pen.)
      Ferjani Sassi 15'
      Ahmed Al Ganehi 28'
      Yohan Boli 53'
      Farid Boulaya 89'
      Omar Al-Somah 10' 34' 83'
      Youssef Msakni 44' (pen.)