Internationale
Ajman behaalt drie indrukwekkende punten weg in een wedstrijd met 6 goals

Ajman verslaan Al Ittihad Kalba

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/29 21:54
E0

Ajman overwonnen Al Ittihad Kalba, 2-4, op Vrijdag, op speeldag 17. Naar deze wedstrijdweek, Kalba team kwam van Een gelijkspel en Ajman team kwam van een nederlaag. Walid Azarou heeft een geweldige game gemaakt.

Walid Azarou opende de score met 17 minuten op de klok. Na 26 minuten, Abdulaziz Hamad getroffen voor Al Ittihad Kalba. Met 41 minuten op de klok, Leandro Spadacio schoot Kalba team tweede doelpunt.

Na 57 minuten, Abdulaziz Hamad zag een rode kaart na zijn tweede geel Ajman scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Walid Azarou, in de 65e minuut. Na 73 minuten, spits ontslagen voor Ajman team. Walid Azarou heeft de afstand van vier doelpunten, in de slotfase van het spel voltooid.

Na het resultaat Ajman zijn 11e in de tabel, met 17 points, terwijl Al Ittihad Kalba op de plaats 12e zit, met 14 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Ajman team host Al Wasl, terwijl Kalba team bezoek Hatta Club.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 29 maart 2024 - 18:00
Ittihad Kalba Stadium
Hamad Ali Yousef
2-4
Abdulaziz Hamad 26'
Leandro Spadacio 41'
Walid Azarou 17' 65' 73' 88'