Internationale
Clermont vergroot doelsaldo thuis

Clermont dreun Stade de Reims

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/28 16:42
E0

Clermont overwonnen Stade de Reims in een overwinning op Zondag, 4-1, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 31. Naar deze wedstrijdweek, Pascal Gastien's team kwam van een nederlaag en Reims team kwam van twee nederlagen. Muhammed Cham was de ster met 2 doelen.

In de 31e minuut, Muhammed Cham openden de score voor Clermont, vanaf de penaltystip. Na 33 minuten, Keito Nakamura ontslagen voor Stade de Reims.

Na 56 minuten, Muhammed Cham scoorde het tweede doelpunt voor Clermont-Ferrand team, vanaf de penaltystip. Na 77 minuten, Thibault De Smet verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Met 79 minuten op de klok, Elbasan Rashani verdubbelde de voorsprong voor Pascal Gastien's team. In de slotfase van het spel, spits scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Stade de Reims zijn 11e in de tabel, met 40 points, terwijl Clermont op de plaats 18e zit, met 25 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Pascal Gastien's team speelt uit tegen Monaco. In de tussentijd, Reims team bezoek Brest.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CLERMONT
TEKENEN
STADE DE REIMS

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 28 april 2024 - 14:00
Stade Gabriel-Montpied
Florent Batta
4-1
Muhammed Cham 31' (pen.) 56' (pen.)
Elbasan Rashani 79' 90'
Keito Nakamura 33'